Reklama
reklama

Sportovní vybavení pro celou rodinu. To je Decathlon

Kompletujete před zimní sezónou lyžařskou výbavu nebo jen plánujete zlepšit svou fyzičku ve fitcentru? Chcete-li pořídit kvalitní sportovní vybavení za dostupnou cenu, jsou prodejny Decathlon jasnou volbou. V Brně se nacházejí hned dvě, a to v Modřicích, která je zároveň největší sportovní prodejnou v tuzemsku vůbec, a v Ivanovicích. Celoročně v nich zákazníci naleznou vybavení až pro 70 sportů.

Již od svého vzniku si prodejce sportovního vybavení Decathlon klade za cíl dělat sport dostupný pro každého. Tomu odpovídá nejen kvalitní sortiment, který zákazníci v jeho prodejnách naleznou, ale i stabilní ceny. Nemusí proto čekat na krátkodobé akce, sportovní vybavení tu pořídí celoročně, aniž by museli sahat hluboko do rodinného rozpočtu. Spojení kvality s dostupnou cenou v Decathlonu umožňuje vlastní vývoj produktů, který probíhá ve Francii. „To je to, co nás definuje,“ říká Daniel Babilon, store manager společnosti Decathlon.

Společným jmenovatelem obou brněnských poboček je důraz kladený na přístup k zákazníkům. „Našim heslem je to, že by náš zákazník měl vždy odcházet spokojený nebo spokojený,“ usmívá se Daniel Babilon. „To znamená, že se zákazníkovi snažíme vždy vyjít vstříc, vyřešit jeho požadavky a vyhovět mu ve všech problémech, se kterými přijde, ať už je to nákup, nebo reklamace,“ doplnil.

Personál, se kterým se zákazníci na prodejnách setkávají, prochází pravidelným vzděláváním, ať již v podobě e-learningu či osobních školení spojených s testováním produktů. „Jedno mají navíc všichni naši zaměstnanci společné. Sami jsou aktivními sportovci a díky spojení lásky ke sportu s prací mohou našim zákazníkům doporučit vybavení z vlastní zkušenosti. A to je nedocenitelné,“ vysvětlil Daniel Babilon.

Právě díky pomoci a radám zkušeného personálu mají navíc zákazníci jistotu, že v Decathlonu nekupují pomyslného zajíce v pytli. Všechny produkty si totiž mohou na prodejně vyzkoušet, k dispozici jsou jim také testovací zóny.

Unikátní možnost by si navíc neměli nechat ujít milovníci jízdy v bílé stopě, ale ani ti, kteří s tímto sportem teprve začínají. V zimních měsících pro ně totiž bude v modřické prodejně připraven patnáctimetrový pás s imitací sněhu, na kterém se budou moci sklouznout a vyzkoušet si běžky přímo pod střechou Decathlonu.

Celoročně mohou všichni ti, kdo zamíří do obou prodejen v jihomoravské metropoli, také spojit příjemné s užitečným a využít venkovní hřiště. Ta jsou zdarma otevřená veřejnosti a zabavit se na nich mohou nejen děti, zatímco se jejich rodiče věnují nákupům, ale každý, kdo si chce s partou přátel vyzkoušet různé sportovní disciplíny. To vše přesně v duchu myšlenky sportu dostupného pro všechny.

 

Autor: 
PR
Aktuálně
Venku dokončují hrubou stavbu a instalují fasádní panely, uvnitř montují rozvody vzduchotechniky a začali pracovat na elektroinstalaci. Ve výstavbě třetí haly pro míčové sporty na Vodově se dělníci...
27.07.2024 - 09:00
Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
25.07.2024 - 12:28
Dopravní podnik města Brna pořídí deset minibusů SOR ICN 9,5. V provozu nahradí vyřazené minibusy Stratos, a to zejména na méně vytížených linkách. Za desítku vozů dopravce zaplatí 51 miliónů korun,...
24.07.2024 - 12:27
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
24.07.2024 - 07:39
V Brně je v plném proudu 9. ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky. Až do poloviny srpna bude v amfiteátru v zadní části areálu koupaliště na Kraví hoře k vidění to nejlepší z repertoáru Divadla...
22.07.2024 - 09:32
Jen každý pátý člověk tuší, že vyšší cholesterol má u nás více než 80 procent dospělé populace. Za jeho vznikem pak často stojí i špatná strava, přejídání i nedostatečný pohyb. Léto je doba grilování...
21.07.2024 - 13:42
Komentáře