Reklama
reklama

Krimi

Brněnští strážníci v těchto dnech zasahovali u nesmírně vypjatého případu v Bohunicích.
Stáří: 4 dny 19 hodin
Zaparkované jízdní kolo vzal v noci na neděli útokem mladík na náměstí Svobody.
Náročná záchrana se v sobotu ráno podařila hlídkám městské policie v Líšni.
Těžko pochopitelný hazard se zdravím ostatních i se svým vlastním podstoupil večer šedesátník z Brna.
Zákaznice židenického hypermarketu uvedla v sobotu pozdě večer prodejnu do takového stavu, že zaměstnala obsluhu, ostrahu i městskou policii.
Uniformy ozbrojených a záchranných složek jsou pro některé jednotlivce tak neodolatelné, že je v rozporu se zákonem nosí i na veřejnosti, ačkoliv nejsou členy daných organizací.
Odklopený zadní stěrač zkomplikoval v neděli dopoledne řidiči škodovky odjezd z čerpací stanice v Komíně.
V neděli večer zavolal strážníky na náměstí Svobody svědek, který prý pozoroval ženu malující na jeden z volebních stánků.
Podle volajícího na linku 156 převrátili v sobotu večer dva muži v Žabovřeskách mobilní záchody.
Zeď oddělující Nádražní ulici od 5. nástupiště hlavního nádraží si v úterý krátce před půlnocí vybral mladý muž ke sprejování.
Tropické teploty a ostré sluneční paprsky v těchto dnech sužují obyvatele Brna. Do rozehřátých ulic se zřejmě chce jen málo komu.
Dobré sousedské vztahy přispěly v pátek odpoledne k záchraně seniorky z Bystrce.
Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
Hlídkám městské policie se podařilo začátkem prázdnin dopadnout tři muže podezřelé z fyzického napadení. Velkou měrou k tomu přispěl strážník sledující kamery na služebně v centrální části města.
Květináč s velkou exotickou rostlinou si v noci na neděli podle ostrahy odnášela dvojice z hobbymarketu v severozápadní části města.