Reklama
reklama

Krimi

Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
Stáří: 2 dny 36 min
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
Hlídkám městské policie se podařilo začátkem prázdnin dopadnout tři muže podezřelé z fyzického napadení. Velkou měrou k tomu přispěl strážník sledující kamery na služebně v centrální části města.
Květináč s velkou exotickou rostlinou si v noci na neděli podle ostrahy odnášela dvojice z hobbymarketu v severozápadní části města.
Své partnerské problémy se rozhodl vyřešit pětačtyřicetiletý muž veřejnou nahotou.
Majiteli firmy sídlící v centru Brna se nedařilo vyprovodit zaměstnance, jenž se prý dva týdny nedostavil do práce a kterého ve čtvrtek ráno našel spícího v boční místnosti zázemí.
Elektrický rozvaděč si zřejmě k vybití svého vzteku vybral v pondělí večer muž procházející Nádražní ulicí.
Netradiční dvojice se v pondělí odpoledne procházela po Jundrově.
K odchylkám v jízdě volkswagenu byla v neděli nad ránem vnímavá autohlídka městské policie.
V uplynulých dnech nad ránem kontaktoval tísňovou linku policie oznamovatel s tím, že ho vzbudil hluk a z okna vidí, že se v ulici Fryčajově pohybuje zjevně opilý muž a demoluje zaparkovaná vozidla.
S teplými jarními dny a blížícím se létem se hodí připomenout zásadní riziko, které hrozí dětem zavřeným v autech. Na vině přitom zdaleka nemusí být jenom nezodpovědnost nebo nedbalost rodičů.
Štěstí v neštěstí měla sedmdesátiletá seniorka z Brna.
V sobotu kolem jedné hodiny ráno chtěla autohlídka městské policie zastavit peugeot, který projížděl po Úvoze pouze s rozsvícenými denními světly.
Měří obvykle do třiceti centimetrů a je silně ohroženým druhem, přesto si dokáže počínat neohroženě a získat si patřičný respekt. Řeč je o křečku polním.
Personálu kontaktního centra ve Vlhké ulici způsobil v sobotu dopoledne starosti devětatřicetiletý muž.
Video ze čtvrteční noční jízdy mladého cyklisty by mohlo sloužit jako vysvětlující materiál, proč se někdy o opilých osobách lidově říká, že šněrují ulicemi.