Reklama
reklama

Kde strávit letní dny plné odpočinku, zdraví i sportu? Přece v Hotelu Lázně Kostelec

Letní měsíce patří především dovoleným, aktivnímu odpočinku a relaxu. Chcete-li spojit příjemné s užitečným, a kromě příjemně stráveného času ozdravit své tělo i mysl, vydejte se do Hotelu Lázně Kostelec u Zlína. Areál v předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů v sobě totiž snoubí blahodárné účinky sirného pramene, kvalitní služby a díky okolní přírodě i bohatým možnostem koupání a rekreačních sportů také tu pravou letní atmosféru.

Hotel Lázně Kostelec nabízí celoroční možnosti vyžití při víkendových, týdenních i vícedenních rekreacích, rekondičních pobytech či při lázeňské léčbě. „Jsme menší, téměř rodinný lázeňský a rekreační resort. Nabízíme několik možností ubytování a výborného stravování, léčebné procedury i rozmanité druhy volnočasových aktivit. Zaměřujeme se především na relaxační pobyty,“ upřesnil Jiří Fadler, obchodní manažer Hotelu Lázně Kostelec u Zlína. Společným jmenovatelem je tu však především kvalita služeb a vstřícný přístup ke klientovi.

„Do lázní v Kostelci u Zlína jezdí lidé, kteří mají obtíže s pohybovým aparátem nebo s lehčími formami kožních nemocí. Máme smlouvy i s některými zdravotními pojišťovnami na poskytování lázeňské péče, ale jejich klienti jsou u nás v menšině. Naším typickým klientem je samoplátce. Jezdí k nám lidé, kteří chtějí relaxovat, mají rádi přírodu a jsou zvyklí pečovat o své zdraví,“ doplnil Jiří Fadler.

Již přes dvacet let se v kosteleckých lázních léčí zejména bolest kloubů, zad, revmatismus, lupénka i atopický ekzém. „Významné jsou určitě naše sirnaté vody, kterých si klient užije při koupelových procedurách,“ popsal přírodní léčivý zdroj manažer hotelu. První sirný pramen byl v Kostelci objeven jíž roku 1742 a svým obsahem síry je aktuálně nejkvalitnější svého druhu v České republice.

Zdejší lázeňské procedury, které kromě síly minerálního pramene využívají i celou řadu zejména přírodních produktů, přispívají nejen k léčbě tělesných neduhů, ale rovněž k důkladné relaxaci a fyzické i duševní pohodě. Dopřát si je mohou klienti samostatně i v rámci výhodných pobytů.

Do voňavého světa procedur s přírodními ingrediencemi zasvětí například pobyt Voňavá relaxace, na čichové smysly i celé tělo blahodárně zapůsobí balíček V náruči koupelí. Načerpat nové síly a zároveň se ponořit do objetí bájného Mrtvého moře bez nutnosti dalekých cest zase umožní pobyt s názvem Odpočinek u moře.

Léto v Hotelu Lázně Kostelec u Zlína

Během nejteplejších měsíců roku ale v resortu čeká lákadel mnohem víc. Jedním z nich je velmi prostorný venkovní bazénový areál s úchvatným výhledem do okolní krajiny. V průběhu letní sezóny navíc každý den probíhá na koupališti, ale také mimo něj, zábavný animační program pro ubytované děti i dospělé se zkušenými animátory.

Ochuzeni v Kostelci nezůstanou ani milovníci pohybu a aktivního odpočinku. Zdejší mírně zvlněné hvozdy vybízí k procházkám nebo cyklotoulkám, golfový klub zase k tomu vyrazit na green a užít si klid, koncentraci a přírodu spojené s tímto elegantním sportem.

V Kostelci nezapomněli ani na úplné golfové začátečníky, kteří mohou využít pobyt nazvaný Začínáme s golfem. Služby profesionálního trenéra je po domluvě možné využít i mimo něj a zdolání hřiště s kopcovitým profilem a členitostí jednotlivých drah tak už nic nebrání. Odměnou budou nejen překrásné výhledy a bezprostřední kontakt s okolní přírodou, ale především hřejivý pocit ze zdolání náročné výzvy.

Přestože je Hotel Lázně Kostelec především místem relaxu a odpočinku, nuda tu rozhodně nehrozí. „Po celý rok organizujeme spoustu doprovodných akcí nad rámec klasických služeb, pravidelně jsou v hotelové nabídce výlety i tanec,“ dodal Jiří Fadler.

Autor: 
Lenka Gregorová
Aktuálně
Janáčkovo kulturní centrum, víceúčelová hala nebo opatření proti velké vodě. Brno má velké plány, se kterými jsou spojeny i vysoké náklady. Na jejich zaplacení si proto v následujících letech půjčí...
26.10.2024 - 07:28
Od středy 30. října do neděle 3. listopadu 2024 budou mít návštěvníci Ústředního hřbitova opět možnost využít minibusovou linku.
25.10.2024 - 18:30
Kompletně novou jídelnu získali školáci ze základní školy Hroznová. Prostory, které se nachází v prvorepublikové secesní vile, podstoupily proměnu po dlouhých třiceti letech. Celou rekonstrukci...
23.10.2024 - 13:18
Ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně už dva roky funguje ambulance časné artritidy, která pacientům s revmatoidní artritidou přináší naději na brzké stanovení diagnózy a lepší výsledky léčby. Čas...
22.10.2024 - 12:31
Odborníci Mezinárodní agentury pro atomovou energii (MAAE) budou v následujících třech týdnech prověřovat provoz Jaderné elektrárny Dukovany. Desetičlenný tým složený z expertů z osmi zemí světa,...
21.10.2024 - 13:30
Podmanivá zpěvačka Sian Evans & Kosheen na podzim opět potěší české fanoušky speciálním klubovým turné, které nese název „Celebrating 25 years of Kosheen“. Turné po České republice odstartuje v...
21.10.2024 - 08:15
Komentáře