Reklama
reklama

Jak vytvořit ideální dětský pokoj

Jako vše kolem nás i design dětského nábytku podléhá moderním trendům. Dětský pokoj by měl splňovat několik základních věcí.

Měl by být kvalitní, bezpečný a natolik originální, aby podněcoval dětskou kreativitu a hravost. Toto vše lze najít u dětských sestav Domino Bubliny od společnosti Domestav.

Pojmenování  “Domino” není bezvýznamné, neboť - jak už sám název napovídá, hlavní benefit tohoto nábytku je v jeho variabilitě. Lze ho skládat jako domino a vytvářet nové typy postelí a sestav. Z jednolůžek dvoulůžka, díky zvyšujícím prvkům a nástavcům pak zvýšená jednolůžka či palandy. Velice snadno tak můžete pokoj měnit a dispozičně přizpůsobovat počtu dětí, jejich potřebám i věku. Domino Bubliny je vysoce propracovaný a funkční systém, který má i svůj osobitý a nezaměnitelný design. Ten spočívá ve specifickém bublinovém tvaru zábran, čelních stran úložných prostorů a zásuvek.

Při zařizování dětského pokoje je nutné myslet na to, že nábytek by měl být uspořádán tak, aby nabízel především dostatek prostoru pro kvalitní a klidný spánek. V neposlední řadě by měl dětem nabídnout i místo na hry, četbu knih, kreslení či hraní si se stavebnicemi. Pro tyto účely je vhodnou variantou zvýšené jednolůžko, kde dítě nahoře spí a dolní části má spoustu místa pro trávení volného času.

Nejen dispoziční možnosti pokoje by měly hrát roli při výběru dětského nábytku. Vždy by se měl brát v potaz i jeho vzhled, tvar, použité barvy a materiály. Měl by děti podporovat v rozvoji jejich kreativity. Jako designéři na to pamatujeme. U Bublin je možné kombinovat několik barevných variant s textilními doplňky. Není tedy nic snazšího než dětem k posteli přidělat stříšky, skluzavky či malým princeznám dopřát postel s nebesy.

Starším dětem tak můžete například s dekorem Comics vytvořit dynamický, barvami pulzující komiksový svět, který se částečně inspiruje světem superhrdinů. Naopak těm menším můžete vytvořit snový pokoj za pomoci textilií ve Skandi či Pastel provedení. K dokonalosti pokoj dovedete s ručně malovanými tapetami či samolepkami, které mu dodají na jeho jedinečnosti.

Nábytek Domino Bubliny je také maximálně bezpečný. Sám o sobě je mírně zaoblen, nedisponuje tedy žádnými ostrými hranami. Zvýšená lůžka či palandy můžete dovybavit měkkými chrániči, které se velice snadno připevní na postranní zábrany. Maximálního pohodlí pak docílíte za pomoci polštářů a sedacích vaků.

Domino Bubliny je variabilní nábytek, s jehož pomocí vyřešíte veškeré prostorové nedostatky v dětském pokoji a zároveň vytvoříte prostor, ve kterém se děti všech věkových kategorií budou cítit dobře.

Autor: 
PR
Aktuálně
Venku dokončují hrubou stavbu a instalují fasádní panely, uvnitř montují rozvody vzduchotechniky a začali pracovat na elektroinstalaci. Ve výstavbě třetí haly pro míčové sporty na Vodově se dělníci...
27.07.2024 - 09:00
Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
25.07.2024 - 12:28
Dopravní podnik města Brna pořídí deset minibusů SOR ICN 9,5. V provozu nahradí vyřazené minibusy Stratos, a to zejména na méně vytížených linkách. Za desítku vozů dopravce zaplatí 51 miliónů korun,...
24.07.2024 - 12:27
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
24.07.2024 - 07:39
V Brně je v plném proudu 9. ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky. Až do poloviny srpna bude v amfiteátru v zadní části areálu koupaliště na Kraví hoře k vidění to nejlepší z repertoáru Divadla...
22.07.2024 - 09:32
Jen každý pátý člověk tuší, že vyšší cholesterol má u nás více než 80 procent dospělé populace. Za jeho vznikem pak často stojí i špatná strava, přejídání i nedostatečný pohyb. Léto je doba grilování...
21.07.2024 - 13:42
Komentáře