Reklama
reklama

Designový i funkční prvek interiérů? Kvalitní stínící technika

Přáním každého z nás je cítit se ve svém domově příjemně, mít v něm pocit bezpečí a ideální klima k odpočinku. Myslet bychom proto měli nejen na vybavení interiérů odpovídající našemu vkusu, ale bezesporu i na kvalitní stínící techniku. Nejenže se může stát zajímavým designovým prvkem a naši domácnost příjemně oživit, ale zároveň plní mnoho funkcí, ochranou počínaje a úsporou energií konče.

Stínící technika neodmyslitelně patří k moderním částem vybavení nemovitostí, které výrazně ovlivňují kvalitu našeho života. Zaleží již jen na osobních preferencích a potřebách, jaký typ stínění je právě pro vás nejvhodnější.

Stejně tak jako existuje mnoho druhů oken, můžete na trhu vybírat z různých typů stínící techniky. Rozhodovat se můžete mezi technikou vnitřní  a venkovní.

Důvodů, proč patří vnitřní žaluzie k nejčastěji využívanému typu interiérové stínící techniky, je mnoho. jsou nejen pro poměrně snadnou a rychlou montáž, ale boduje rovněž to, že je lze použít na všechny typy oken, mají dlouhou životnost a vyžadují minimální údržbu. Další výhodou je také to, že vyberete-li si právě vnitřní žaluzie, nemusíte sáhnout ani hluboko do rodinného rozpočtu, jejich pořizovací cena je totiž velice příznivá.

Je-li vaším cílem především úspora energií, zaměřte se na výběr žaluzií a rolet venkovních. Ty totiž patří, co se týče ochrany před slunečními paprsky, k těm nejlépe fungujícím prvkům. Brání pronikání paprsků na okenní skla a ty pak nemohou v létě zvyšovat teplotu v místnosti, v zimě zase naopak podstatně omezí unikání tepla z budovy do jejího okolí. Benefitů však vašemu domovu přinesou mnohem více.

Například? Oproti interiérovým žaluziím umožňuje venkovní stínění i vyšší regulaci osvětlení a slunečního svitu. A právě přirozené světlo v místnostech má přímý dopad na to, jak se cítíme a ovlivňuje naši náladu, pokud navíc nepatříte k ranním ptáčatům, jsou venkovní žaluzie či rolety ideální volbou. K dalším plusům patří také ochrana nemovitosti před povětrnostními vlivy i zraky sousedů, izolace proti hluku z ulice a jasný signál pro případné zloděje, že je na cestě za nevítanou návštěvou čekají překážky.

Nevíte si rady s výběrem z pestré nabídky? Myslete především na kvalitu a zamiřte k odborníkům s mnohaletými zkušenostmi. Proškolený personál Žaluzií Slavík poradí, jaký typ a provedení je nejvhodnější právě pro vaše potřeby, a to s důrazem na kvalitu, funkčnost i design. Pusťte se do výběru stínící techniky nejlépe ještě dnes.

Sochorova 11, Brno 616 00

Tel: 541 247 622

obchod@zaluzie-slavik.cz

www.zaluzie-slavik.cz 

Autor: 
PR
Aktuálně
Venku dokončují hrubou stavbu a instalují fasádní panely, uvnitř montují rozvody vzduchotechniky a začali pracovat na elektroinstalaci. Ve výstavbě třetí haly pro míčové sporty na Vodově se dělníci...
27.07.2024 - 09:00
Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
25.07.2024 - 12:28
Dopravní podnik města Brna pořídí deset minibusů SOR ICN 9,5. V provozu nahradí vyřazené minibusy Stratos, a to zejména na méně vytížených linkách. Za desítku vozů dopravce zaplatí 51 miliónů korun,...
24.07.2024 - 12:27
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
24.07.2024 - 07:39
V Brně je v plném proudu 9. ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky. Až do poloviny srpna bude v amfiteátru v zadní části areálu koupaliště na Kraví hoře k vidění to nejlepší z repertoáru Divadla...
22.07.2024 - 09:32
Jen každý pátý člověk tuší, že vyšší cholesterol má u nás více než 80 procent dospělé populace. Za jeho vznikem pak často stojí i špatná strava, přejídání i nedostatečný pohyb. Léto je doba grilování...
21.07.2024 - 13:42
Komentáře