Reklama
reklama

Golfista Jiří Zuska vyrazil na druhou část přípravy na Floridu

Nejlepší český golfista loňské sezóny Jiří Zuska ukončil několikatýdenní fyzickou přípravu a vyrazil do tréninkového kempu na Floridě, kde chystá nejen speciální golfový trénink, ale také první starty na nižších profesionálních sériích a kvalifikacích před turnaji PGA Tour.

„Zima už byla dost dlouhá. Snažil jsem se nabrat co nejvíce sil na hlavní sezónu – hodně jsem toho naběhal na běžkách, ke slovu přišlo plavání, ale také potřebná regenerace. Dostal jsem párkrát také na simulátor, ale golf mi moc chyběl, na venkovní hřiště a teplé podnebí se už moc těším,“ svěřil se Jiří  před odletem na jih USA, které je tradičně během zimy centrem přípravy mnoha golfistů z celého světa.

Na Floridě ale neplánuje český golfista pouze tréninkový dril. „Během zimy se tam hrají menší profesionální série, na kterých bych se rád dostal do turnajového rytmu. A pokud bude ta možnost, přihlásím se do jednodenních kvalifikací před turnaji PGA Tour,“ prozradil.

Během zimní pauzy strávené ve vlasti Jiří Zuska zvládnul nejen sportovní aktivity. Zúčastnil se samozřejmě Galavečera ČGF a věnoval se rovněž posílení svého partnerského týmu. V druhé polovině loňské sezóny získal zázemí a podporu od nejvýznamnější tuzemské agentury Sport Invest, je členem OLYMPu Centra Sportu MV, jeho partnerem je od léta Carling Auto, v závěru roku se významně připojila společnost Veolia. Podporu má od značky Titleist a na americké půdě ho zastupuje agentura Resolute Sports.

Autor: 
redakce
Aktuálně
Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
25.07.2024 - 12:28
Dopravní podnik města Brna pořídí deset minibusů SOR ICN 9,5. V provozu nahradí vyřazené minibusy Stratos, a to zejména na méně vytížených linkách. Za desítku vozů dopravce zaplatí 51 miliónů korun,...
24.07.2024 - 12:27
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
24.07.2024 - 07:39
V Brně je v plném proudu 9. ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky. Až do poloviny srpna bude v amfiteátru v zadní části areálu koupaliště na Kraví hoře k vidění to nejlepší z repertoáru Divadla...
22.07.2024 - 09:32
Jen každý pátý člověk tuší, že vyšší cholesterol má u nás více než 80 procent dospělé populace. Za jeho vznikem pak často stojí i špatná strava, přejídání i nedostatečný pohyb. Léto je doba grilování...
21.07.2024 - 13:42
V městské části Bosonohy, konkrétně na ulici Konopiska, vzniklo na začátku července nové kontejnerové stání pro komunální a tříděný odpad. Jedná se o dřevěnou konstrukci, která vhodně zapadá do...
19.07.2024 - 10:34
Komentáře