Reklama
reklama

Life

Před dvěma lety herec a muzikant Igor Orozovič odstartoval svoji sólovou hudební dráhu. Jeho vy-stoupení se od té doby těší velkému zájmu napříč Českem i Moravou a posluchači oceňují Igorovy osobité autorské písně kombinující prvky šansonu, popu i jiných žánrů.
Stáří: 1 týden 2 dny
Jaro je tu a s ním naplno i začátek cyklistické sezóny. Pokud nefandíte jízdě po rušných brněnských silnicích nebo již naopak znáte všechny cesty v okolí i po slepu, nemusíte zoufat. Stačí i s kolem sednout třeba na vlak a vyrazit.
Vysokým krevním tlakem trpí velká část naší populace. Kromě vážných zdravotních rizik v podobě možného infarktu myokardu či mrtvice může tato diagnóza způsobit i další potíže, a to například snížení kvality sexuálního života.
Vzhledem k tomu, že Petrovi Spálenému už vyšla řádka nejrůznějších výběrů, tato kompilace k jeho kulatému životnímu jubileu (narozen v Praze 22. 3. 1944) si dala za cíl donekonečna neopakovat nahrávky, které jsou k mání prakticky na všech dosavadních výběrech.
Pověstná dvojka červeného denně člověku život neprodlouží, jakkoli tomu, zvláště na jihu Moravy, lidé věří. Podle kardiologů to potvrzuje řada studií. Dlouhodobé nadměrné pití naopak může srdce vážně poškodit. Tzv.
Lenka Filipová je jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších českých zpěvaček, která se proslavila svým osobitým stylem a již jako hodně mladá dívka se zamilovala do francouzské hudby.
Kýlní chirurgie Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně využívá nejmodernější světové metody a technologie, které pacientům přináší nejen rychlejší rekonvalescenci a menší bolesti, ale také snižují riziko nežádoucích komplikací.
Cévní mozková příhoda neboli laicky mrtvice je problém, který se týká především starších lidí, nicméně až 15 % pacientů je ve věku 15-49 let. Trvalé následky u mladších pacientů s sebou nesou velké zdravotní, sociální i psychické zatížení samotných pacientů a jejich rodin.
Nyní vychází audiokniha memoárů Hana Zagorová … Dřív než to zapomenu, která přináší poutavý životní příběh jedné z nejznámějších a nejúspěšnějších našich zpěvaček.
Zima je obdobím četnějšího saunování, které máme v České republice ve velké oblibě. Je sauna vhodná i pro ty, kteří mají problémy s vysokým tlakem, cholesterolem či dalšími kardiovaskulárními problémy?
S benzínem s označením E10 se od letošního ledna budeme postupně setkávat na všech čerpacích stanicích. Je potřeba tedy zapomenout na staré návyky a naučit se nová paliva správně používat i u zahradní techniky.
Radůza v roce svého kulatého životního jubilea se rozhodla bilancovat a vydala dvojalbum nazvané Bylo nebylo, které obsahuje výběr nejúspěšnějších písní, jež složila v průběhu dosavadních třiceti let své hudební dráhy, kdy vydala třináct sólových alb, dvě koncertní DVD, jeden soundtrack, tři audiokn
Pokud patříte k milovníkům lyžování a dalších zimních radovánek a nemáte na letošní zimu ještě přesné plány, možná vás zaujmou informace o novinkách v českých a moravských lyžařských resortech. Česká horská střediska před letošní zimní sezónou investovala přes 1 miliardu Kč.
Vánoce jsou neodmyslitelně spojeny s dobrým jídlem. Všudypřítomné pokušení ne vždy dělá radost – řada lidí se svátků obává právě kvůli hojnosti a možného příbytku hmotnosti s ní spojeného. Nutriční specialistky Fakultní nemocnice u sv.
Konec roku je neodmyslitelně spjat s různými předsevzetími. Touha začít se pravidelně hýbat, věnovat víc času sobě i rodině a zaměřit se celkově na své zdraví, patří k těm nejčastějším. Okolí jihomoravské metropole skýtá mnoho možností, jak spojit příjemné s užitečným a své záměry uskutečnit.
Zima přišla letos v plné parádě včetně bohaté sněhové nadílky i do měst a rozjely se také tradiční vánoční trhy. Pokud vás láká jejich atmosféra i možnost nákupů a chcete jej spojit s výletem, přinášíme s Anytime několik tipů.