Reklama
reklama

Krimi

V sobotu kolem jedné hodiny ráno chtěla autohlídka městské policie zastavit peugeot, který projížděl po Úvoze pouze s rozsvícenými denními světly.
Stáří: 5 dnů 8 hodin
Měří obvykle do třiceti centimetrů a je silně ohroženým druhem, přesto si dokáže počínat neohroženě a získat si patřičný respekt. Řeč je o křečku polním.
Personálu kontaktního centra ve Vlhké ulici způsobil v sobotu dopoledne starosti devětatřicetiletý muž.
Video ze čtvrteční noční jízdy mladého cyklisty by mohlo sloužit jako vysvětlující materiál, proč se někdy o opilých osobách lidově říká, že šněrují ulicemi.
Auta odbočujícího ve vysoké rychlosti od Husovy ulice směrem k hlavnímu nádraží si všimla hlídka městské policie během noční kontroly v Nádražní ulici.
Ve zvláštním rozpoložení byla dívka, kterou strážníci v pátek večer vyhledali v Denisových sadech.
Frustraci zřejmě pocítil ve středu večer opilý muž dožadující se vstupu do Armády spásy v Mlýnské ulici.
V blízkosti zastávky hromadné dopravy v Králově Poli se ve středu odpoledne vyvrátily dva jehličnaté stromy.
Hned několik dopravních předpisů porušil minulý týden řidič, který se vydal do Husovického tunelu. Vjel totiž z Merhautovy ulice do protisměru a svou hazardní jízdou ohrozil osádky ostatních vozidel i sám sebe.
Přímo před přijíždějící autohlídkou městské policie boural v neděli odpoledne silně opilý řidič na okraji sídliště v Novém Lískovci.
Na střeše klasicistní stavby v Denisových sadech i na několika přilehlých zdech přibyly v pátek odpoledne černé a červené nápisy.
S prudkou agresivitou se brněnští strážníci setkali tentokrát při řešení běžného dopravního přestupku.
Na tísňovou linku městské policie se ve středu večer obrátil majitel nemovitosti v brněnských Štýřicích. Svůj rodinný dům tam měl připravený k rekonstrukci a od známých se dozvěděl, že se v objektu někdo neoprávněně zabydlel.
K poškozenému automatu u Staré osady zavolal v neděli ráno hlídku městské policie kolemjdoucí.
Další změna dopravního značení mohla včera odpoledne překvapit řidiče projíždějící poměrně čerstvou objížďkou přes třídu Generála Píky na severu Brna.
Nepříjemné překvapení čekalo v úterý večer na čtyřiadvacetiletou majitelku auta, které zaparkovala v brněnských Štýřicích.