Reklama
reklama

Osmý ročník netradičních soutěžních disciplín ukončí sezónu v zábavním parku Permonium

V pondělí 28. října, v den státního svátku se v zábavním parku Permonium® v Oslavanech u Brna bude konat Top akce sezóny Permon Cup 2019 u příležitosti závěru sezóny.

Permon Cup 2019 je již osmým ročníkem netradičních soutěžních disciplín pro rodinné týmy, týmy přátel i spolupracovníků. Soutěžní klání se skládá z šesti netradičních soutěžních disciplín a bude probíhat v době mezi 11.00 a 15.00 hod. V letošním ročníku na návštěvníky čekají opět nové, záludné disciplíny, které připravili oslavanští permoni - Permonpal, Lanoliáda, Rikšalom, Recyklátorování, Slalomiáda, Permquiz. Aktivity jsou připraveny tak, aby každá věková kategorie našla v soutěži své uplatnění. Pro tento den je také připraveno zvýhodněné vstupné 1 +1 zdarma a akce se koná za každého počasí.

Park bude otevřen od 10.00 do 18.00 hod. a návštěvníci mohou využít zábavných atrakcí Permonia, Duhového světa, ale mohou také navštívit srdce parku - kulturní památku těžní věž KUKLA s krásnou vyhlídkou po okolí, výstavou „Čím se dříve svítívalo“ s exponáty ze sbírky Technického muzea Brno, Permonickým kinem, funkční replikou dolu s horníky i permony a dalšími zajímavostmi. V náraží těžní věže se návštěvníci mohou ve stylové kavárně Ve věži s nabídkou dobré kávy.

V průběhu dne se návštěvníci mohou také vydat po stopách oslavanských permonů v interaktivní hře Magic permon, nebo si s dětmi zahrát pohádkové hry O Ztraceném permoníkovi a Duhovou kapku v parku Duhový svět, dále bude možno využít lanové aktivity – Pavoučí past, Industriální stezku a Salpónu.

V 15.00 hod bude vyhlášen nejlepší tým letošního ročníku Permon Cup 2019 a zároveň proběhne rozkrojení Permonického dortu v náraží těžní věže, který mohou všichni návštěvníci ochutnat. Týmy soutěží o pohár Permonia a rodinné vstupné do parku Permonium® a Duhový svět pro novou sezónu 2020.

TZ

 

Autor: 
redakce
Aktuálně
Ve čtvrtek krátce po jedné hodině v noci kontrolovala hlídka městské policie Štursovu ulici v brněnském Komíně, kde parkovala tři auta s rozbitými bočními okénky.
25.07.2024 - 12:28
Dopravní podnik města Brna pořídí deset minibusů SOR ICN 9,5. V provozu nahradí vyřazené minibusy Stratos, a to zejména na méně vytížených linkách. Za desítku vozů dopravce zaplatí 51 miliónů korun,...
24.07.2024 - 12:27
S nepříjemnými pocity z ležícího muže se v neděli odpoledne svěřili na tísňové lince městské policie kolemjdoucí v Židenicích.
24.07.2024 - 07:39
V Brně je v plném proudu 9. ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky. Až do poloviny srpna bude v amfiteátru v zadní části areálu koupaliště na Kraví hoře k vidění to nejlepší z repertoáru Divadla...
22.07.2024 - 09:32
Jen každý pátý člověk tuší, že vyšší cholesterol má u nás více než 80 procent dospělé populace. Za jeho vznikem pak často stojí i špatná strava, přejídání i nedostatečný pohyb. Léto je doba grilování...
21.07.2024 - 13:42
V městské části Bosonohy, konkrétně na ulici Konopiska, vzniklo na začátku července nové kontejnerové stání pro komunální a tříděný odpad. Jedná se o dřevěnou konstrukci, která vhodně zapadá do...
19.07.2024 - 10:34
Komentáře